تبليغاتX
سفرنامه (شماره شش)

دانلود موبایل فیلم موزیک
جوانان امروز

بازديد : 56 مرتبه
تاريخ : چهارشنبه 3 اسفند 1390

به مسابقات معماری اعتقادی ندارد.آن ها هم وقتت را تلف می کنند و هم خرج روی دستت می گذارند.به نظرش داشتن وبسایت برای شرکت هم ضروری نیست. ایده هایت به راحتی کپی می شوند.ترجیح می دهد دفترش کوچک بماند. چون اگر گسترشش دهد هزینه پرداختی بیمه(مسوولیت) بیشتر می شود.

خودش را معمار مدرن می شناسد . اما مشتریانش بیشتر برای طرح های سنتی اش ( بیشتر سبک ویکتورین ) سراغش می آیند. روزنامه ها هم بیشتر خانه های ویکتوریایی او را نقد می کنند.از نظرش سبک طراحی اش به مرور زمان تلفیقی شده است. تلفیقی از مدرن و سنت.

مردی پنجاه و چند ساله است. پدر و مادرش هم  آرشیتکت بوده اند. می گفت مادرش خانه های مدرن او را بسیار می پسندد. با انرژی و بسیار خوش سخن است. بیست سالی می شود که دفتر شخصی اش را می چرخاند. دفتری بسیار بسیار پر کار. البته می گوید در طول این سال ها سه بار هم به رکود اقتصادی و توقف ساخت و ساز بر خوردیم اما خودمان را رو پا نگه داشتیم. به نظرش الان وضع بد نیست.

...  ...   ...

وقتی پروژه هایش را نشان می داد خودش هم مثل حاضران در جلسه به وجد می آمد. من هم همینطور. ...راستش را بخواهید من طرح های مدرن ( و کمی مینیمال)  - اش را بسیار می پسندیدم. به خصوص دیتیل های اجرایی فوق العاده کارشده....

اما صادقانه بگویم آقای ریچارد را تا پیش از این جلسه نه می شناختم و نه حتی اسمش را شنیده بودم. اما در جلسه  متوجه شدم که کارهای ساخته شده اش تا کنون جوایز زیادی کسب کرده ....با خودم فکر می کردم لابد اگر یک بار بیاد ایران مشهور تر می شود...! ....اما معلوم بود دنبال شهرت نیست... در دفترش اینقدری پروژه دارد که مشغول آن ها باشد و از این طرف به آن طرف نچرخد....فقط سالی یکی - دو بار فرصت می کند به جلسات این چنینی بیاید. 

منبع مطلب:سفرنامه (شماره شش)

ارسال توسط sa |دسته:| امتياز : 3 | 1 2 3 4 5 6|سفرنامه,(شماره,شش), ,